Betalingsmogelijkheden

Met iDeal kun je veilig en gemakkelijk je bestelling betalen bij Dripoly. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving (beveiligd door uw eigen bank). Voor iDeal transacties rekenen wij geen extra transactiekosten. Als interbancaire bank kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich hoeft te registreren. iDeal is geschikt voor de volgende banken: ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, van Landschot bankiers, Knab en Triodos.

Voordelen iDeal:

Voor 21.00 uur besteld? Dan wordt je bestelling direct verwerkt en dus sneller geleverd.
Met iDeal wordt uw bestelling direct betaald.

Het bedrag van uw bestelling (met creditcard), dit gebeurt via een beveiligde omgeving. Uw creditcardgegevens, zoals uw rekeningnummer of creditcard- of debetkaartgegevens, voor Winparts zijn niet bekend of opgeslagen. Voor creditcardbetalingen brengen wij eventuele extra transactiekosten in rekening. De volgende creditcards kunnen u helpen bij het uitvoeren van een betaling: Visa, Mastercard, eurocard, Maestro en American Express creditcards.

De voordelen van creditcardbetaling voor:

De creditcardafschrijving wordt pas afgeschreven als uw bestelling in goede staat is ontvangen.

Moet je op tijd 21.00 uur zijn. Uw bestelling wordt direct verwerkt en snel geleverd.

U kunt ook rechtstreeks via PayPal betalen. Met PayPal kunt u eenvoudig uw e-mailadres gebruiken om in te loggen in het beveiligde gebied. Nadat u zich heeft aangemeld, kunt u het met een paar klikken gebruiken met het saldo van uw account (dat mogelijk is gekoppeld aan uw bankrekening of creditcard) en uw bestelling betalen. Deze betaling wordt vaak pas na twee dagen van uw rekening afgeschreven.

Met PayPal kunnen alle bedrijven en consumenten met een e-mailadres online betalingen verzenden en ontvangen. Transacties met PayPal zijn veilig en volledig verzekerd. Met PayPal is kopen op internet eenvoudiger dan ooit.

Net als iDeal biedt betalen met PayPal de volgende voordelen:

Voor 21.00 uur besteld? Dan wordt je bestelling direct verwerkt en dus sneller geleverd.
Met PayPal wordt uw bestelling direct betaald.